Menu

Alexander Kudin

Date of Birth: 0August 8, 1984
Education: RATI-GITIS, 2015
Height: 180 cm.
Languages: English (fluent), Japanese (conversational), Turkish (conversational), German (basic)
Web profiles: Kinopoisk, IMDb, Kino-teatr
Special skills: guitar, piano, violin, car driving, football, basketball, table tennis, horseback riding, juggling, dance
Casting-manager: Anastasia Semyonova +7 926 325-56-76
See filmography
2022 "1941. Крылья над Берлином" - Николай, реж. Константин Буслов
2022 "Хэдшот" (в производстве) - Паша, реж. В. Битоков
2022 "1703" (в производстве) - Моисей, реж. Сергей Сенцов
2020 "На дальних рубежах" - Крайнов, реж. Максим Дашкин
2020 "Игра на выживание" - Баранов, реж. Карен Оганесян
2019 "@Жених" (короткометражный) - реж. Елизавета Стишова