Menu

Alexander Zhigalkin

Date of Birth: 01.02.1968
Education: Graduated from the Higher Theater School named after Shchukin, 1992
Height: 186 cm.
Languages: English (spoken), French (basic)
Special skills: dance, vocals, guitar, fencing, horse riding
Casting-manager: Catherine Azarenkova +7 916 568-14-01
See filmography
2017 "Форс-мажор" - сотрудник ФСБ, реж. Александр Жигалкин
2016 "Воронины" - Александр Александрович, реж. Александр Жигалкин и др.
2013 "Братья по обмену" - Кирилл Витальевич, реж. Александр Жигалкин
2010 "Гаражи" - капитан милиции, реж. Юрий Кузьменко, Александр Жигалкин и др.
2009 "Папины дочки" - Александр Александрович, реж. Сергей Алдонин, Александр Жигалкин и др.
2007 "Кто в доме хозяин?" - реж. Александр Кирющенко, Александр Жигалкин и др.
2001 "Марш Турецкого" - Андрей Говоров, реж. Михаил Туманишвили