Menu

Mark Bogatyrev

Date of Birth: 12/22/1984
Education: Moscow Art Theater (course of I.Ya. Zolotovitsky), 2010
Height: 181 cm.
Languages: English (Elementary)
Special skills: basketball, volleyball, table tennis, dance, roller skating, skating, driving, vocals, fencing, snowboarding, horse riding, billiards
Casting manager (filming schedule): Natalya Gneusheva +7 926 902-18-82
See filmography
2021 "Чикатило 2" (в производстве) - реж. Сарик Андреасян
2021 "Папы" (в производстве) - главная роль, реж. Анна Матисон
2021 "Булки" - реж. Олег Асадулин
2020 "МиниМакс" - реж. Олег Асадулин
2020 "Корни" - главная роль, реж. Марк Горобец
2019 "Любовь не по правилам" - Кирилл Логинов, реж. Евгений Звездаков
2018 "Страсть" - главная роль, реж. Алексей Рудаков
2018 "Ёлки последние" - Эльдар Комаровский, реж. Тимур Бекмамбетов и др.
2018 "Берёзка" - Миронов, реж. Александр Баранов
2017 "Серебряный бор" - главная роль, реж. Зиновий Ройзман
2017 "Девушка с косой" - Дима, реж. Ольга Гнедич
2015 "Паук" - Дато, реж. Евгений Звездаков
2015 "Великая" - Залесский, реж. Игорь Зайцев
2014 "Чемпионы" - главная роль, реж. Дмитрий Дюжев и др.
2014 "Учителя" - главная роль, реж. Вардан Акопян
2014 "Кухня в Париже" - главная роль, реж. Дмитрий Дьяченко
2012-2015 "Кухня" (все сезоны) - главная роль, реж. Дмитрий Дьяченко и др.