Menu

Anastasia Popova

Date of Birth May 18, 1987
Education: Moscow Art Theater (course Zolotovitsky), 2010
Height: 171 cm.
Special skills: vocals, piano, accordion, fitness, windsurfing, driving
Casting manager: Olga Karaulova +7 920 131 34 64, olganevo87@mail.ru
See filmography
2024 "Give me a show!" (in production) - Marina, dir. Dmitry Litvinenko
2023 “Baby Tour” - main role, dir. Fedor Stukov
2023 “The Theory of Big Money” - blonde, dir. Philip Fayberg, Ksenia Miroshnik
2022 "Amore more" - Marina, dir. Jan Hladkyh
2021 "Детективный синдром" - реж. Роман Волобуев
2021 "Стенограмма судьбы" - Фрида Хайгина, реж. Давид Ткебучава, Александр Жигалкин
2020 "Угрюм-река" - Наденька, реж. Юрий Мороз
2020 "Метод 2" - Юля, реж. Александр Войтинский
2020 "Идеальная семья" - Жанна, реж. Владимир Котт
2020 "257 причин, чтобы жить 1, 2" - Ира, реж. Максим Свешников
2019 "Магомаев" - Елена Образцова, реж. Дмитрий Тюрин, Роман Прыгунов
2018 "Катькино поле" - Тоня, реж. раут Кубаев
2018 "Ёлки последние" - гримёр, реж. Тимур Бекмамбетов и др.
2017-2018 "Гоголь" - Ганна, реж. Егор Баранов