Menu

Evgeny Schwartz

Date of Birth: 01.02.1996 g.
Education: VGIK (course I. Yasulovich)
Height: 186 cm.
Special skills: piano, guitar, acrobatics
Casting-manager: Olga Karaulova +7 920 131-34-64
See filmography
2021 "Karamora" (in production) - Felix Yusupov, dir. Danila Kozlovsky
2021 "Проба" (в производстве) - реж. Андрей Канивченко
2020 "Аутло" - Нина, реж. Ксения Ратушная
2019 "Джойс" (короткометражный) - реж. Полина Набока
2018 "Синичка" - Костя Федосеев, реж. Илья Казанков
2018 "Мертвые ласточки" - реж. Наталья Першина
2017 "Без пяти пять" - реж. Алексей Сашин