Menu

Aleksandr Sudarev

Date of Birth: 14.12.1994
Education: Graduated from the Theater Institute. Shchukin (course of V.P. Nikolaenko), 2017
Height: 185 cm.
Languages: basic English)
Special skills: football, orienteering, vocals (baritone), dance
Casting-manager: Olga Karaulova +7 920 131-34-64
See filmography
2020 "Обычная женщина - 2" - Петя Рощин, реж. Наталия Мещанинова
2019 "Дипломат" - эпизод, реж. Юрий Кузьменко
2018 "Обычная женщина" - Петя Рощин, реж. Борис Хлебников
2017 "Бонус" - главная роль, реж. Валерия Гай Германика
2017 "Шуберт" - Антон, реж. Евгений Бедарев
2017 "Крым" - эпизод, реж. Алексей Пиманов
2015 "Паук" - эпизод, реж. Евгений Звездаков