Menu

Arthur Ivanov

Date of Birth: June 17, 1985
Education: Graduated from the Theater School. Shchukin (course of V.V. Ivanov). In the same year he was accepted into the troupe of the Theater. Vakhtangov, 2008
Height: 183 cm.
Languages: basic English)
Web profiles: Kinopoisk, IMDb, Kino-teatr
Special skills: guitar, accordion, horseback riding, wrestling
Casting-manager: Ekaterina Azarenkova +7 916 568 14 01
See filmography
2021 "Русский пленник" (в производстве) - Борис Годунов, реж. Иван Шурховецкий
2021 "Операция "Валькирия" (в производстве) - Кулибин, реж. Дмитрий Петрунь
2021 "Пальма" (Россия, Япония) - Юрий, реж. Александр Домогаров (мл.)
2020 "Грозный" - Лука, реж. Алексей Андрианов
2019 "Заступники" - переводчик, реж. Владимир Котт
2019 "Жди меня" - Громов, реж. Стас Иванов
2019 "Екатерина. Самозванцы" - Пугачёв, реж. Дмитрий Иосифов
2018 "Сто дней свободы" - Пащенко, реж. Тимур Алпатов, Елена Денисевич
2017 "Ангел-Хранитель" - Пётр Кондратьев, реж. Максим Демченко
2015 "Тихий Дон" - Пётр Мелехов, реж. Сергей Урсуляк