Menu

Oleg Vasilkov

Date of Birth: May 20, 1970
Education: Graduated from VGIK (workshop of S.A. Solovyov), 1995.
Height: 168 cm.
Web profiles: Kinopoisk, IMDb, Kino-teatr
Casting-manager: Elena Kiselyova +7 985 684 30 83
See filmography
2022 "Year of birth" (in production) - the main role, dir. Mikhail Mestetsky
2022 "Extra Lesson" (in production) - dir. Anna Kurbatova
2022 "A Tale for the Old" (in production) - dir. Fedor Lavrov, Roman Mikhailov
2022 "Чистые руки" (в производстве) - реж. Дмитрий Гайтян
2022 "Змееносец" (в производстве) - Воронин, реж. Игорь Волошин
2022 "Зверобой" (в производстве) - реж. Анар Аббасов
2022 "Идентификация" - реж. Владлена Санду
2022 "Хрустальный" - Марат Кабиров, реж. Душан Глигоров
2021 "Сестричка" (Украина) - реж. Жора Фероренко
2021 "Коса" - Бекасов, реж. Игорь Волошин
2021 "Потерянные" (в производстве) - реж. Иван Глубоков
2020 "Полёт" - Руслан, реж. Пётр Тодоровский (мл.)
2020 "Перевал Дятлова" - Слобцов, реж. Валерий Тодорович, Евгений Никишов и др.
2020 "Водоворот" - отчим, реж. Андрей Загидуллин
2020 "Бег" - Лаптев, реж. Андрей Загидуллин
2019 "Сенсор" - Дмитрий Савельев, реж. Андрей Загидуллин
2019 "Рассвет" - Виталий, реж. Павел Сидоров
2019 "Красный призрак" (Болгария, Россия) - реж. Андрей Богатырев
2019 "Братство" - Харламов, реж. Павел Лунгин
2018 "Каникулы президента" - главная роль, реж. Илья Шерстобитов