Menu

Pierre Bourel

Date of Birth: 08.04.1983
Education: Graduated from the acting department of the Conservatory in Rouen, 2003. Graduated from the Saratov Higher Theater School, 2005. and the Higher Theater School of Bordeaux Akiten (ESTBA), 2010.
Height: 181 cm.
Languages: French (fluent), English (fluent), German (basic), Italian (basic)
Special skills: flying an airplane (airplane pilot diploma Classe A), category A, B driving license, piano, saxophone, harmonica, drums, tennis, skiing, golf, yachting
Casting-manager: Anastasia Semyonova +7 926 325-56-76
See filmography
2021 "Тайфун" (в производстве) - Эстридж, реж. Сергей Попов
2021 "Отчаянная" (в производстве) - реж. Анна Зайцева
2021 "Миссия: Аметист" (в производстве) - Алессандро, реж. Антон Борматов
2021 "Призрак" (в производстве) - Ларсон, реж. Анарио Мамедов
2021 "Елизавета" - Франсуа, реж. Дмитрий Иосифов
2019 "Le mystere Henri Pick" (Бельгия, франция) - Пушкин, реж. Реми Безансон
2019 "Союз спасения" - Наполеон, реж. Андрей Кравчук
2018 "Русалки" - Слава, реж. Саша Кириенко
2018 "Неуловимые" - ассистент посла, реж. Владимир Виноградов
2018 "Батальон" - Джак, реж. Алексей Быстрицкий
2017 "Оптимисты" - Матьё, реж. Алексей Попогребский
2017 "Кровавая барыня" - француз, реж. Егор Анашкин
2016 "Пушкин" - Гийом, реж. Акаки Сахелашвили
2016 "Дуэлянт" - князь Рейн, реж. Алексей Мизгирев
2016 "Выйти замуж за Пушкина" - Патрик, реж. Владимир Краснопольский