Menu

Vladimir Svirsky

Date of Birth: 0December 7, 1982
Education: Graduated from the theater department of the Belarusian State Academy of Arts, 2007; acting department of GITIS (workshop of E.B. Kamenkovich, D.A. Krymov), 2011
Height: 184 cm.
Languages: Belarusian (fluent), Polish (spoken), Slovak (spoken)
Web profiles: Kinopoisk, IMDb, Kino-teatr
Special skills: vocals, guitar, football, table tennis, Greco-Roman wrestling, weightlifting, horseback riding, car and motorcycle driving
Casting-manager: Ekaterina Azarenkova +7 916 568 14 01
See filmography
2021 "Сердце Пармы" (в производстве) - реж. Антон Мегердичев
2021 "Ле.Ген.Да" - Емеля, реж. Никита Власов, Кирилл Соколов
2021 "Чернобыль" - реж. Данила Козловский
2019 "Sheena667" - главная роль, реж. Григорий Добрыгин
2016 "Я умею вязать" - главная роль, реж. Надежда Степанова
2012 "В тумане" (Беларусь, Германия, Латвия, Нидерланды) - главная роль, реж. Сергей Лозница