Menu

Lena Tronina

Date of Birth: 07/31/1990
Education: International Screen Acting Workshop, 2016г., Ivana Chubbuck Workshop, 2016г.
Height: 164 cm.
Languages: English, German, Kazakh, Chinese
Special skills: vocals, horse riding, roller skating, figure skating, athletics, driving
Casting-manager: Natalya Gneusheva +7 926 902-18-82
See filmography
2021 "Идентификация" (в производстве) - главная роль, реж. Владлена Санду
2021 "Триггер 2" (в производстве) - реж. Игорь Твердохлебов
2021 "Happy End" - главная роль, реж. Евгений Сангаджиев
2020 "Перевал Дятлова" - Марта, реж. Валерий Федорович, Евгений Никишов
2020 "Kids Run" - Sonja, главная роль, реж. Barbara Ott
2020 "Waren einmal Revoluzzer" - Eugenia, реж. Johanna Moder
2019 "Because we dreamt of flying" - Mercedes, реж. Lilian Loveday Erlinger
2018 "Gottardo" - Anna, реж. Yoav Paris
2017 "Tatort "Kriegsplitter" - Nura, реж. Tobias Ineichen
2016 "Peripherie" - Sonja, реж. Yasmin Joerg
2015 "Астана - любовь моя" (Казахстан, Турция) - реж. Ермек Шинарбаев