Menu

Julia Volkova

Date of Birth 12/23/1982
Education: GITIS, pop faculty (master of the course M.D. Makeev), 2008
Height: 175 cm.
Languages: English (basic), French (basic)
Special skills: vocals (jazz, prof.), piano, dance (contemporary), volleyball, swimming
Casting-manager: Catherine Azarenkova +7 916 568-14-01
See filmography
2023 "Poor Abramovichs" (in production) - dir. Ilya Farfel
2023 "Ira" (in production) - dir. Alim Beschokov
2023 "My Invisible" (in production) - dir. Anton Bilzho
2023 "Ask the Nurse 2" (in production) - Gulnaz, dir. Olga Kandidatova
2023 "Русская жена" (в производстве) - Лейла, реж. Сергей Пикалов
2022 "Мокьюментари" - Юлия Зайцева, реж. Олег Витвицки
2022 "Чикатило. Финальный сезон" - врач, реж. Сарик Андреасян
2022 "Обоюдное согласие" - судья, реж. Валерия Гай Германика
2022 "Многоэтажка" - Галина, реж. Антон Маслов
2020 "Патриот" - Тамара, реж. Николай Бурлак
2020 "Мятеж" - женщина, реж. Сергей Пикалов
2020 "Игра на выживание" - главная роль, реж. Карен Оганесян
2019 "Душегубы" - Анфиса Потапова, реж. Давид Ткебучава
2018 "Обычная женщина" - мама Милены, реж. Борис Хлебников